HOME  |  Nieuws  |  Vrijwilligers Bedankt!

Vrijwilligers Bedankt!

Inwoners van de gemeente Heiloo die actief zijn als vrijwilliger krijgen van 4 tot en met 12 november een bedankje voor hun werk.

Het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) Heiloo organiseert samen met de gemeente Heiloo gratis workshops, rondleidingen en voorstellingen. Dit kan variëren van wandelingen, sport en spel tot concerten en filmvoorstellingen. De actie is een ‘dankjewel’ voor al het werk dat vrijwilligers verzetten en waarvan inwoners in de gemeenten profiteren.

Op de website vrijwilligers bedankt! staat het overzicht van alle activiteiten. Vrijwilligers kunnen zich daar tot 31 oktober zelf inschrijven.

Meer informatie

Vrijwilligers Informatie Punt Heiloo
telefoonnummer 072 532 02 81

Westerweg 250 (in de bibliotheek)
openingstijden:

  • dinsdag en vrijdag 10.00-16.00 uur
  • woensdag 10.00-13.00 uur
  • donderdag 13.00-16.00 uur

Samenwerking

‘Vrijwilligers Bedankt’ wordt georganiseerd vanuit de overtuiging dat het vanzelfsprekend kan zijn om elkaar een handje te helpen. Het is voor het derde jaar op rij dat er in zes gemeenten op een gelijke manier en in dezelfde periode activiteiten worden georganiseerd voor vrijwilligers. Onlangs is de online Vrijwilligersacademie  opgericht door de gemeenten Bergen, Castricum, Uitgeest en Heiloo. Via deze website vinden vrijwilligers of mantelzorgers cursussen en workshops die hen een steuntje in de rug kunnen bieden als het gaat om het uitbreiden van hun praktijkgerichte kennis.

Niet gevonden wat u zocht?

Neem contact op met een medewerker van het Klantcontactcentrum.

iets vragen of meedelen

t 072 535 66 66