HOME  |  Nieuws  |  Werkzaamheden aanleg hoofdriool - Krommelaan afgesloten voor verkeer 17-21 juli

Werkzaamheden aanleg hoofdriool - Krommelaan afgesloten voor verkeer 17-21 juli

Maandag 17 juli start de aanleg van het hoofdriool in Zuiderloo ter hoogte van de Krommelaan. Vanwege deze werkzaamheden is de kruising Krommelaan met de huidige bouwweg van 17 tot en met 21 juli afgesloten voor al het doorgaande verkeer. Bestemmingsverkeer maakt gebruik van de Kennemerstraatweg en de Hoogeweg.

Het hoofdriool wordt vanaf de Vennewatersweg langs de huidige bouwweg aangelegd in noord-zuid richting. De kruising met de Krommelaan is daarom van 17 tot en met 21 juli niet te gebruiken voor doorgaand verkeer. De afsluiting staat aangegeven met borden. De weg is ook voor doorgaand fietsverkeer afgesloten, zij maken gebruik van de Kennemerstraatweg, Zevenhuizerlaan, Hoogeweg en de Vennewatersweg.

Afsluiting kruising Krommelaan met de bouwweg

Archeologisch onderzoek

Gelijktijdig met de aanleg van het riool wordt archeologisch onderzoek uitgevoerd. Bij het graven van de sleuven voor de aanleg van het riool, speuren archeologen naar sporen uit het verleden. Op dinsdag 11 juli is opnieuw een bijzondere vondst gedaan: een 4.000 jaar oud dijbeen.

Zuiderloo

Zuiderloo is onderdeel van het programma de Nieuwe Strandwal. Hierin werkt de gemeente Heiloo samen met de provincie Noord-Holland en de gemeenten Castricum en Alkmaar. Doel is om een gebied te creƫren waarbij de aanleg van een woonwijk samen gaat met de realisatie van natuur, recreatieve voorzieningen, en goede bereikbaarheid met een aansluiting op de A9, inclusief toegangswegen en het bedrijventerrein Boekelermeer.

Niet gevonden wat u zocht?

Neem contact op met een medewerker van het Klantcontactcentrum.

iets vragen of meedelen

t 072 535 66 66