HOME  |  Nieuws  |  Werkzaamheden E.J. Potgietersweg 13 nov – 21 dec

Werkzaamheden E.J. Potgietersweg 13 nov – 21 dec

Op de E.J. Potgieterweg maakt het asfalt plaats voor gebakken klinkers. De rijbaan is aan vervanging toe. De klinkers sluiten goed aan op de gebakken klinkers die al eerder zijn gelegd in het begin van de E.J. Potgieterweg (huisnummer 1 t/m 8). Ook sluit het goed aan bij het overige ‘nieuwe’ straatbeeld van Plan Oost.

Planning

Aannemer GP Groot start met de werkzaamheden op 13 november. De werkzaamheden splitst de aannemer op in vier fases, zodat de woningen zo goed mogelijk bereikbaar blijven. De werkzaamheden zijn voor de kerst op 21 december afgerond.

Omleidingen

De Potgieterweg is ter hoogte van de huisnummers 10 t/m 56 in delen afgesloten. Voor autoverkeer geldt een omleiding. Fietsverkeer en voetgangers kunnen gebruikmaken van de stoep. Het Hildebrandhof is altijd bereikbaar. J.P. Haasebroekweg is alleen in de eerste fase niet bereikbaar vanuit de Potgieterweg maar wel altijd via Laan van Zeeman - Kleijn Barlaken.

Overige werkzaamheden

Naast de werkzaamheden aan de rijbaan:

  • vervangen wij alle inritten (met gebruikte en nieuwe gebakken klinkers) naar de woningen tot aan het trottoir,
  • breken wij het parkeervak aan de oostkant ter hoogte van het Hildebrandhof op en leggen deze opnieuw aan,
  • breken wij het straatwerk in de twee hofjes (oneven zijde23 t/m 37 en 39 t/m 53) naast de rijbaan op en leggen deze opnieuw aan en,
  • herstellen wij de bermen en groenvakken na de werkzaamheden.

Overlast

Wij realiseren ons dat de werkzaamheden overlast geven en dat het tijdelijk meer moeite kost een parkeerplaats te vinden. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Contact

Voor vragen over de uitvoering kunt u contact opnemen met de toezichthouder, Harry Hofman, bereikbaar op 088-9097849 of harryhofman@debuch.nl

Niet gevonden wat u zocht?

Neem contact op met een medewerker van het Klantcontactcentrum.

iets vragen of meedelen

t 072 535 66 66