HOME  |  Nieuwbouw in Heiloo

Nieuwbouw in Heiloo

Dorp in het groen, centraal gelegen met veel voorzieningen

Heiloo is een aantrekkelijk dorp om te wonen met veel (sport) voorzieningen, een station, winkels, restaurants en betrokken inwoners en ondernemers. Goed bereikbaar, dichtbij zee en een kwartiertje fietsen van Alkmaar. Daarnaast wordt er gewerkt aan een aansluiting op de A9 aansluiting op de A9  - bij Heiloo, waardoor de randstad en Schiphol nog sneller bereikbaar zijn

Zandzoom


Zandzoom in Heiloo wordt een nieuw landschappelijk (woon)gebied waar een groot aantal woningen gebouwd worden. In 2020-2025 realiseren we hier ruim 1000 woningen. De verwachting is dat medio 2019 de eerste woningen in de verkoop gaan. De woningen worden gebouwd met respect voor de cultuurhistorische waarden en landelijke- en beeldbepalende elementen.

lees verder over Zandzoom

bestemmingsplannen en exploitatieplannen Zandzoom

Melco

artists impression van woningen op het Melco terrein
Op het terrein van de oude melkfabriek langs de Kanaalweg komen twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande villa’s, hoekwoningen en een tussenwoning. Het wijkje met 38 woningen grenst aan het landgoed Ter Coulster. De bouw van de woningen moet nog starten. Er zijn nog enkele woningen te koop.

meer informatie op Melco Heiloo

bestemmingsplan en het beeldkwaliteitsplan Melco (Campinaterrein) 

Zuiderloo


Zuiderloo is een nieuwe woonwijk aan de zuidkant van Heiloo. De wijk grenst direct aan de dorpskern van Heiloo. In Zuiderloo komen ongeveer 550 woningen. De inrichting is duurzaam en de woonomgeving krijgt een duidelijk groen karakter. De wijk biedt vele mogelijkheden. De bouw is gestart in 2014 en is nog in volle gang.
Bekijk het filmpje over Zuiderloo op YouTube

Meer informatie over nieuwbouw in Zuiderloo
BPD www.nieuwbouw-zuiderloo.nl
Timpaan http://heiloo-zuiderloo.nl

bestemmingsplannen en exploitatieplannen Zuiderloo

Varne Buiten

Varne Buiten appartementencomplex A
Varne Buiten is een kleinschalige woonbuurt met circa 220 woningen in een traditionele stijl. Alle woningen zijn verkocht. In april 2017 start de verkoop 2 kleine appartementengebouwen aan de noordzijde van het plan.Varne Buiten wordt een wijk voor jong en oud. Een autoluwe omgeving, omringd door natuur.

Meer informatie over het plan en de appartementen Varne Buiten

bestemmingsplan en exploitatieplan Nieuw Varne

Niet gevonden wat u zocht?

Neem contact op met een medewerker van het Klantcontactcentrum.

iets vragen of meedelen

t 072 535 66 66