HOME  |  Nieuwbouw in Heiloo

Nieuwbouw in Heiloo

Heiloo is een aantrekkelijk dorp om te wonen. Al jaren scoort Heiloo als beste dorp in Noord-Holland. Dat is niet voor niets. Heiloo heeft veel voorzieningen, winkels, restaurants en betrokken inwoners en ondernemers.

De Nieuwe strandwal

Het Programma Nieuwe Strandwal richt zich op de woningbouw in Zuiderloo en Zandzoom, een aansluiting op de A9 vanuit Heiloo en het ontwikkelen van natuur en recreatie.

Groen

Heiloo staat bekend om het groen. In het straatbeeld, in het recreatiegebied en het Heilooerbos. Om te luieren, ravotten, huttenbouwen of gewoon een ommetje maken.

Bereikbaarheid

Heiloo is goed bereikbaar. Er rijden intercity’s naar de grote steden. Daarnaast wordt gewerkt aan een aansluiting op de A9. Zo is de randstad en Schiphol altijd dichtbij.

Melco

artists impression van woningen op het Melco terrein
Op het terrein van de oude melkfabriek langs de Kanaalweg komen twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande villa’s, hoekwoningen en een tussenwoning. Het wijkje met 38 woningen grenst aan het landgoed Ter Coulster. De bouw van de woningen moet nog starten. Er zijn nog enkele woningen te koop.

meer informatie op Melco Heiloo

bestemmingsplan en het beeldkwaliteitsplan Melco (Campinaterrein) 

Varne Buiten

Varne Buiten appartementencomplex A
Varne Buiten is een kleinschalige woonbuurt met circa 220 woningen in een traditionele stijl. Alle woningen zijn verkocht. In april 2017 start de verkoop 2 kleine appartementengebouwen aan de noordzijde van het plan.Varne Buiten wordt een wijk voor jong en oud. Een autoluwe omgeving, omringd door natuur.

Meer informatie over het plan en de appartementen Varne Buiten

bestemmingsplan en exploitatieplan Nieuw Varne

Zuiderloo


Zuiderloo is een nieuwe woonwijk aan de zuidkant van Heiloo. Deze wijk ligt in het gebied naast de Kennemerstraatweg, tussen de Zevenhuizerlaan en de Vennewatersweg. De wijk grenst direct aan de dorpskern van Heiloo. In Zuiderloo komen ongeveer 550 woningen. De inrichting is duurzaam en de woonomgeving krijgt een duidelijk groen karakter. De wijk biedt vele mogelijkheden. De bouw is gestart in 2014 en is nog in volle gang.

Meer informatie over nieuwbouw in Zuiderloo
BPD www.nieuwbouw-zuiderloo.nl
Timpaan http://heiloo-zuiderloo.nl

bestemmingsplannen en exploitatieplannen Zuiderloo

Oostweide


De Oosterweide in Heiloo ligt dichtbij de historische kern van Heiloo. Oostweide bestaat uit 28 x 2 kamerappartementen, 14 x 3 kamerappartementen, 9 twee-onder-een-kapwoningen (waaronder 1 villa), 8 semibungalows en 8 eengezinswoningen. Er zijn nog enkele woningen te koop. Oostweide biedt de sfeer en de voordelen van de voorzieningen van een bestaande wijk en de gemakken van nieuwbouw.

Meer informatie over de woningen De Oostweide

bestemmingsplan en exploitatieplan De Lus

Zandzoom


Vanaf 2018 verwachten wij dat gestart wordt met de bouw van ongeveer 1100 woningen. Door een ruime opzet van de verkaveling en een mix van woningtypes per buurt en straat ontstaat een gevarieerd beeld. Uitgangspunt is het behoud van de eigen identiteit van het gebied. De sfeer van de nieuwe woonbuurten wordt bepaald door de smalle en bochtige wegen met veel groen.

bestemmingsplannen en exploitatieplannen Zandzoom

Niet gevonden wat u zocht?

Neem contact op met een medewerker van het Klantcontactcentrum.

iets vragen of meedelen

t 072 535 66 66