HOME  |  Nieuws

Nieuws

 • Definitieve uitslag gemeenteraadsverkiezingen

  HEILOO – Vanmorgen hebben het hoofd- en centraal stembureau van Heiloo de uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld.

  Opkomst

  Het opkomstpercentage bij de gemeenteraadsverkiezingen 2018 in Heiloo is: 64,32%. In 2014 was dit 62,32%. Een verschil van 2%.

  Het aantal uitgebrachte stemmen in 2018 is 11.855. In 2014 was dit 11.156. Er zijn 699 meer stemmen uitgebracht.

  Meer info
 • 1000 euro winnen? WeCycle pakt aan en deelt uit

  Goede doelen en verenigingen maken kans op 1000 euro sponsorgeld van WeCycle. De gemeente draagt één club voor uit de inzendingen voor deze prijs. Die wordt uitgekeerd als de gemeente hoog scoort bij de inleveractie van elektrische apparaten en spaarlampen.

  Meer info
 • Afscheid en installatie gemeenteraad op 28 en 29 maart

  De gemeenteraad neemt afscheid tijdens de raadsvergadering op woensdag 28 maart. De installatie van de nieuwe gemeenteraad vindt plaats tijdens de raadsvergadering op donderdag 29 maart. De vergaderingen beginnen om 20:00 uur. U bent van harte welkom.

  Meer info
 • Pakhuis Dekker verrijkt met fraaie entree

  Het standaard hekwerk dat al jarenlang vóór Pakhuis Dekker staat wordt binnenkort vervangen.

  Meer info
 • Bouw spoorwegonderdoorgang Vennewatersweg in Heiloo gegund

  ProRail en de Gemeente Heiloo hebben de aanbesteding met 4 partijen uit de tunnelalliantie afgerond. Het project is gegund aan de aannemerscombinatie Mobilis-Hegeman. De inschrijving ligt circa 1 miljoen onder de geraamde kosten.

  Meer info
 • Compensatie voor sluiting oostelijke nachtelijke aanvliegroute

  De colleges van Castricum, Heiloo, Bergen en Uitgeest verlangen in een gezamenlijke brief aan de minister van Infrastructuur en Water dat zij gecompenseerd worden voor de extra nachtelijke vlieghinder.

  Meer info
 • Stel uw vraag aan gemeente Heiloo via WhatsApp 0682173546

  Meer info
 • Heiloo sluit aan bij Statiegeldalliantie

  Nog veel te veel verpakkingen belanden naast de vuilnisbak. Daarom sluiten de gemeenten Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo zich aan bij de Statiegeldalliantie, die het Rijk oproept om statiegeld in te voeren op kleine flesjes en blikjes.

  Meer info
 • Laatste boom geplant in Het Oosterzand

  Meer info
 • Hogere hypotheek voor woningkopers die gaan verduurzamen

  In 2018 kunnen woningkopers extra lenen voor het energiezuinig maken van hun woning.

  Meer info
 • ‘Weesfietsen’ bij station Heiloo verwijderd

  Meer info
 • Gemeentelijke belastingen 2018

  Op 27 februari ontvangt u het aanslag-/beschikkingsbiljet gemeentelijke belastingen 2018. Als u vragen heeft over de aanslag kunt u terecht tijdens de inloop in het gemeentehuis.

  Meer info
 • Herinrichting Hoogeweg en Groeneweg als veilige fietsroute

  De Hoogeweg (ten noorden van Vennewatersweg), de Groeneweg en de Krommelaan krijgen een nieuwe weginrichting. De Groeneweg en een deel van de Hoogeweg worden een fietsstraat. Het andere deel van de Hoogeweg en de Krommelaan krijgen een woonstraatinrichting. Lees meer

 • Verkeersbeleid Heiloo 2018-2030: inspraakreacties verwerkt, commissie Openbare Ruimte - 14 februari

  Wat moeten wij doen om Heiloo voor iedereen bereikbaar, leefbaar en verkeersveilig te houden in de toekomst? Dat staat in het ‘Verkeersbeleid Heiloo 2018 - 2030’ dat op 14 februari in de commissie Openbare Ruimte besproken wordt. In het beleid staat een aantal doelen met daaraan gekoppeld verschillende maatregelen. Zo wil de gemeente fietsen en lopen stimuleren, het openbaar vervoer aantrekkelijk houden en de verkeersdruk op met name de Kerkelaan en Stationsweg beperken en de verkeersveiligheid en leefbaarheid in deze straten verbeteren. Naar aanleiding van de inspraakreacties en de bijeenkomsten met de maatschappelijke denktank, is het nieuwe verkeersbeleid op een aantal punten aangepast. Lees meer

 • Buurtbemiddeling bij burenconflicten

  Niemand zit op ruzie te wachten, al helemaal niet met de buren. Vanaf 1 april kunt u gebruikmaken van buurtbemiddeling.

  Meer info
 • Zelfvoorzienende wijk Het Oosterzand gereed

  De 19 energieneutrale woningen in Het Oosterzand in Heiloo zijn gereed. De woningen zijn stoer en landelijk en passen perfect in het landschap. Met het planten van de laatste boom door wethouder Fred Dellemijn, 15 februari 15.00 uur, is dit bijzondere, duurzame groene project afgerond.

  Meer info
 • Vervang stalen gasleidingen op tijd

  Meer info
 • Inventarisatie breedplaatvloeren

  Meer info
 • Winterwerkzaamheden groen 2017-2018

  Bij de groenwerkzaamheden deze winter richt de afdeling Beheer Openbare Ruimte zich op het planten van bomen en het snoeien van bomen en struiken. Ook worden verouderde plantvakken voorzien van nieuwe heesters.

  Meer info
 • Ga inbraak tegen: zorg voor verlichte tuinen en stegen

  Meer info
 • Werkzaamheden herinrichting Noordwest Heiloo

  De straten Het Vierkant, De Driestal, Laan van Muys, De Opkamer, Bayershoffweg, Arklaan en Trompenburg krijgen vanwege grondwateroverlast een nieuw drainage- en gescheiden rioolsysteem. Daarbij wordt vuil water apart naar de waterzuivering en regenwater naar sloten en vijvers afgevoerd. Ook komt er een nieuwe wegverharding en weginrichting. Zo wordt een deel van de Bayershoffweg eenrichtingsverkeer. Samen met buurtbewoners is het nieuwe ontwerp voor dit deel van de wijk tot stand gekomen.

  Meer info

Niet gevonden wat u zocht?

Neem contact op met een medewerker van het Klantcontactcentrum.

iets vragen of meedelen

t 072 535 66 66