HOME  |  Nieuws  |  Kent u iemand die een lintje verdient?

Kent u iemand die een lintje verdient?

Als u iemand wilt voordragen voor een Koninklijke onderscheiding, kom dan op tijd in actie. Voor de lintjesregen rond Koningsdag 2019 moet u uw aanvraag indienen vóór 1 juli 2018.

En als u iemand wilt voordragen voor een Koninklijke onderscheiding tijdens bijvoorbeeld een jubileum, of een andere bijzondere gelegenheid? Dan moet het verzoek zes maanden vóór de datum van de uitreiking bij de burgemeester zijn ingediend.

Aanvraagformulier

Op de website Konklijke onderscheidingen vindt u het formulier dat u kunt gebruiken om een lintje aan te vragen. Wij adviseren u om eerst contact op te nemen met het bestuurssecretariaat van de gemeente, voordat u uw aanvraag verstuurt.

En … het is natuurlijk de bedoeling dat degene die de Koninklijke onderscheiding krijgt, wordt verrast op de dag van de uitreiking. Dus doe uw aanvraag in het diepste geheim en verklap niets.

Meer informatie

Over de regels voor de toekenning van lintjes kunt u alles lezen op Koninklijke onderscheidingen Voor meer informatie over het aanvragen van een Koninklijke onderscheiding kunt u contact opnemen met Mira van Hilst van het collegesecretariaat, telefoonnummer 088 909 7060 of email bestuurssecretariaat@heiloo.nl

Niet gevonden wat u zocht?

Neem contact op met een medewerker van het Klantcontactcentrum.

iets vragen of meedelen

t 072 535 66 66