Gast van de raad op 27 mei 2024

Bent u nieuwsgierig naar wat raadsleden doen en hoe de gemeenteraad werkt? Wilt u zien hoe uw gemeente besluiten neemt die uw leven beïnvloeden? Wie zijn de mensen achter de beslissingen? Neem als Gast van de Raad een uniek kijkje achter de politieke schermen bij de gemeenteraad van Heiloo.

Wat levert het op?

  • Direct inzicht: Begrijp hoe beslissingen genomen worden en wat dit betekent voor uw omgeving.
  • Persoonlijke ontmoetingen: Praat na met raadsleden en krijg antwoord op uw vragen. Zie en hoor wat het werk van een raadslid inhoudt.
  • Een stem hebben: Leer hoe u zelf invloed kunt hebben en uw stem kunt laten horen.

Programma

Maandag 27 mei 2024 om 18.45 uur ontvangen raadsleden u in het leescafé van de bibliotheek. U krijgt een toelichting over het raadswerk met koffie of thee en een korte rondleiding. U volgt de vergadering vanuit een gereserveerde plek op de tribune en na afloop praat u nog even na met raads- of commissieleden

Dompel uzelf onder in de lokale democratie en zie direct wat het raadswerk inhoudt voor u en uw gemeente.

Aanmelden

Wilt u ook een keer als Gast door de Raad worden ontvangen? Of wilt u eerst meer weten? Neem dan contact op met de griffie via griffie@heiloo.nl of 06-257 563 11.

Ook buiten dit programma bent u natuurlijk altijd van harte welkom om de raadsvergaderingen vanaf de publieke tribune of via de livestream bij te wonen.