Open huis nieuwe locatie gemeentehuis en bibliotheek

Vrijdag 2 februari openen de gemeente Heiloo en bibliotheek Heiloo officieel de deuren van hun nieuwe gezamenlijke huis. Wij nodigen heel Heiloo uit voor deze feestelijke opening! Iedereen is welkom voor de gezellige openingsborrel van 16.00 uur tot 18.00 uur aan de Westerweg 252 in Heiloo. Ook zijn Heiloo Energie/Duurzaam Heiloo, het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) en het Sociaal Team Heiloo aanwezig.

Open huis

De hele week is het ook open huis en kan je van maandag 29 januari t/m de feestelijke opening op vrijdag 2 februari gewoon binnenlopen bij de bibliotheek en het gemeentehuis. Daarnaast kan de jeugd de hele week meedoen aan een verhalenwedstrijd, is er een uitdagende speurtocht met vindingrijke quizvragen én een oneindig raadspel.

Ook zijn deze week veel activiteiten extra feestelijk. Zo zijn er zelfgemaakte hapjes bij het Taalcafé op de vrijdagochtend en kinderburgemeester
Fleur richt een speciale boekentafel in met haar mooiste boeken die je kunt lenen: Fleurs favorieten.

Programma feestelijke activiteiten

In de week van 29 januari t/m 2 februari organiseren de gemeente en de bibliotheek extra feestelijke momenten voor verschillende doelgroepen van jong tot oud! 

Bekijk ons hele programma (pdf, 150 KB)