Enquête sportwensen in gemeente Heiloo

In opdracht van de buurtsportcoach wordt op dit moment een onderzoek uitgevoerd naar de sport- en beweegbehoeften van inwoners van de gemeente Heiloo. De gemeente ondersteunt het onderzoek, waarvan de uitkomsten worden gebruikt om nieuw sport- en beweegaanbod te creëren in samenwerking met de lokale verenigingen en sportaanbieders. Het is daarom belangrijk dat de bijbehorende enquête door zoveel mogelijk inwoners wordt ingevuld. 

In de enquête kunnen inwoners aangeven welke sporten zij willen beoefenen en welke manier van bewegen de voorkeur heeft. Een jaarabonnement kan een drempel werpen om te gaan sporten, maar voor een ander ook een stok achter de deur zijn om te gaan trainen. De buurtsportcoach analyseert de uitkomsten en met de inzichten die hieruit ontstaan gaat hij naar de sport- en beweegaanbieders. Een aanbod wordt samengesteld wat aansluit bij de behoefte van de inwoners, waardoor sport voor ieder weer wat toegankelijker is.

Vul de enquête in.

Mocht u vragen hebben over sporten en bewegen in Heiloo, of juist een goed idee willen delen, dan is de buurtsportcoach te bereiken via 06 28  49 39 55, of via . U kunt ook altijd even langskomen op zijn Sportspreekuur, op dinsdagochtend van 09.00 tot 12.00 uur in Herberg Jan.

Naar overzicht