Koningsdag

Op vrijdag 27 aprilorganiseert de gemeente Heiloo van 09.00 uur tot 12.00 uureen vrijmarkt op het plein bij Winkelhof 't Loo. Iedereen, jong en oud, kan aan de vrijmarkt deelnemen.

Commerciƫle handelaren worden niet toegelaten. Onze toezichthouders controleren daar streng op.

Degenen die op de markt willen staan, kunnen een mooie plek uitzoeken om hun spullen van zolder, uit de schuur of uit hun kamer uit te stallen. Deelnemers kunnen ook gewoon muziek komen maken of hun zelfgemaakte werkjes verkopen.

Opruimen

Om 12.00 uur is de vrijmarkt afgelopen en willen wij iedereen erop attent maken dat er geen rommel achtergelaten mag worden. Deelnemers moeten zelf de overgebleven spullen en afval mee naar huis te nemen of opruimen in de aanwezige grote huisvuilwagen.

Toezicht

Tijdens de vrijmarkt is er een toezicht aanwezig om alles in goede banen te leiden en is de hele ochtend aanwezig als aanspreekpunt voor vragen.

Meer informatie

Heeft u nog vragen, dan kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de heer A. Lucas medewerker vergunningverlening, hij is bereikbaar via het algemeen nummer 072 535 66 66. Of stuur een e-mail naar .

Naar overzicht