Sportieve ochtend voor de kleinste inwoners van Heiloo

Dinsdag 18 februari organiseren de buurtsportcoaches van Heiloo van 10.00 tot 12.00 uur een Dreumesochtend in Sporthal ’t Vennewater in Heiloo. Voor € 4 kunnen kinderen van 1 t/m 5 jaar sámen met hun (groot)ouder of belegeider 2 uur lang klimmen, klauteren, springen, rennen en samen plezier maken op diverse luchtkussens. 

Tijdens de dreumesochtend kunnen de kleinste kids zich uitleven met diverse beweegactiviteiten, ook voor hen is het immers leuk én gezond om lekker in beweging te komen. Er wordt een waar fietsparcours uitgezet waar zij hun behendigheid op de loopfiets in de praktijk kunnen brengen, je mag hiervoor ook je eigen loopfiets meebrengen. Voor de allerkleinste peutertjes is een aparte hoek ingericht waar zij lekker hun gang kunnen gaan.

Om 10.00 uur gaan de deuren van de sporthal open. Vooraf reserveren is niet nodig. U betaalt ter plaatse € 4 per dreumes (inclusief 1 begeleider). Voor BSO's en groepen hanteren wij een aangepast toegangstarief. Neem hiervoor contact op met de buurtsportcoach via het e-mailadres k.groen@alkmaarsport.nl of op het telefoonnummer 06 144 184 95

Naar overzicht