Versterking winkelcentrum ‘t Loo

vlnr: Rick Konings (DELA Vastgoed), Fred Dellemijn (wethouder Gemeente Heiloo), Ellen Nijenhof (DELA Vastgoed) en Willem van den Berg (bestuur winkeliersvereniging ‘t Loo)

DELA Vastgoed en gemeente Heiloo ondertekenen intentieovereenkomst ‘t Loo

Vrijdag 3 augustus hebben Ellen Nijenhof, namens DELA Vastgoed (eigenaar van winkelcentrum ’t Loo in Heiloo) en Fred Dellemijn (wethouder gemeente Heiloo) een intentieovereenkomst getekend voor de versterking van winkelcentrum ’t Loo en haar directe omgeving. In het bijzijn van het bestuur van de winkeliersvereniging van het winkelcentrum is stilgestaan bij deze mijlpaal.

Versterking winkelcentrum ‘t Loo

De intentieovereenkomst zorgt ervoor dat de partijen komen tot een integrale ontwikkelingsvisie voor de ontwikkeling van winkelcentrum ‘t Loo. Partijen gaan met elkaar in gesprek over o.a.: het toevoegen van winkelvoorzieningen, het verbeteren van parkeervoorzieningen, het verbeteren van het verblijfsklimaat en extra aandacht voor de veiligheid voor fietsers en voetgangers.

Planning

In het najaar 2018 vindt een informatieavond plaats waar belangstellenden terecht kunnen voor meer informatie over de plannen. Uiteraard is er dan gelegenheid voor het stellen van vragen. Er is dan ook meer bekend over de planning van de activiteiten.

Naar overzicht