Weet jij al welke sportieve of creatieve activiteit je dit schooljaar wilt doen?

De zomervakantie is weer voorbij en het nieuwe schooljaar is van start. Wil jij met vriendjes en vriendinnetjes voetballen of wil je op zangles, maar is er bij jou in het gezin niet altijd genoeg geld? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur is er voor gezinnen waar te weinig geld is voor een sportieve of creatieve les, zodat de kinderen en jongeren toch mee kunnen doen met voetbal, muziekles, turnen, streetdance, judo, theaterles of een andere leuke sport of hobby. 

De gemeente Heiloo werkt samen met het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Het fonds betaalt jouw contributie- of lesgeld aan de vereniging. Zo kan iedereen meedoen!

Dat wil ik doen!

Lijkt dit je leuk en wil je dit graag doen? Vraag dan aan bijvoorbeeld je juf, meester, een jeugdconsulent of de buurtsportcoach bij jou in de gemeente of ze jou hierbij kunnen helpen. Je kunt ook terecht bij de consulenten van het Sociaal Team bij jou in de buurt. Kijk voor meer informatie op de pagina van de buurtsportcoach of  Jeugdfonds Sport en Cultuur. Je kunt ook mailen naar  sociaalteamheiloo@debuch.nl.

Naar overzicht