Zanderslootweg fietspad tot 22 januari 2022

Van 25 oktober tot en met 21 januari 2022 zijn er werkzaamheden op het fietspad Zanderslootweg. Aannemer KWS Infra B.V. vervangt het asfalt door rode en zandkleurige reflecterende betonplaten. 

Bereikbaarheid 

Om de werkzaamheden veilig uit te voeren, is het fietspad Zanderslootweg vanaf de Kerkelaan tot aan de Rector Frederiklaan afgesloten voor doorgaand verkeer. De omleiding loopt via de Rector Frederiklaan, naar het fietspad Kennemerstraatweg en/of Westerweg. Dit staat met borden aangegeven.

  • Kuillaan

De Kuillaan in het Heilooër bos is tijdens de werkzaamheden ook afgesloten voor alle doorgaand verkeer. De aannemer gebruikt de Kuillaan voor de opslag van materialen die nodig zijn voor de uitvoering. Bestemmingsverkeer Westerweg, kan via Rector Frederiklaan en Westerweg nummer 53. Ook kwekerij G. Meijer. is bereikbaar.

  • Kerkelaan

De werkzaamheden aan het fietspad Zanderslootweg vallen bijna gelijk met de werkzaamheden aan de Kerkelaan; fase 1 en 2; van 18 oktober tot half december. De Kerkelaan is echter eerder open. De toegang tot het fietspad Zanderslootweg vanaf de Kerkelaan blijft echter afgesloten tot en met 21 januari 2022. Meer informatie lees je op werkzaamheden Kerkelaan.

Meer informatie

Hebt u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met:

Naar het overzicht