Samen de regio ontdekken

Wie houdt er niet van bloeiende bollenvelden en de lente! Ze zorgen elk voorjaar weer voor veel bezoekers. Wethouders Marco Wiesehahn van de gemeente Bergen, Judie Kloosterman van de gemeente Uitgeest, Roel Beems van de gemeente Castricum en burgemeester Mascha ten Bruggencate van de gemeente Heiloo gaan samen op pad om het beste van hun prachtige regio te laten zien.

De 4 bestuurders nodigen zowel bezoekers als inwoners uit om plaatsen in de hele regio te bezoeken. De gemeenten Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo hebben allemaal veel moois te bieden. 

Geniet van de adembenemende natuur, waai uit aan de kust of bezoek de prachtige historische monumenten. In onze gemeenten is veel te ontdekken, van leuke activiteiten en evenementen, diverse musea en culinaire hotspots tot de bruisende lokale markten en gezellige winkelgebieden. 

Om alle parels in de verschillende gemeenten te delen, maken we gebruik van verschillende middelen. Waaronder het 'Wat Gaan We Doen' magazine. Dit gratis magazine, dat op tal van plekken te verkrijgen is, staat bol van de tips en must-sees voor iedereen die de regio wil verkennen en alle bijzondere plekken wil ontdekken. Laat u verrassen door de diversiteit in onze prachtige gemeenten!