Nieuwbouw Zuiderloo

Zuiderloo is een nieuwe woonwijk aan de zuidkant van Heiloo. De wijk ligt tussen de Kennemerstraatweg, Vennewatersweg, Zevenhuizerlaan en Westerweg.

In Zuiderloo komen ongeveer 650 woningen. De inrichting is duurzaam en er is veel aandacht voor het dorpse en groene karakter. Door projectontwikkelaars en particuliere eigenaren zijn er circa 300 woningen gebouwd. De komende jaren blijft het aantal woningen groeien in deze kindvriendelijke wijk.

  • In 2020 met 123 woningen.
  • En verder 182 woningen.

Nieuwsbrief Zuiderloo

Wilt u op de hoogte blijven over de ontwikkelingen in Zuiderloo Heiloo?

aanmelden nieuwsbrief Zuiderloo

Klankbordgroep Zuiderloo

Bent u (toekomstig) bewoner van Zuiderloo en denkt u graag mee over uw woonomgeving? Meldt u dan aan voor de klankbordgroep Zuiderloo door te mailen naar zuiderloo@heiloo.nl met daarbij uw naam, adresgegevens, e-mailadres en telefoonnummer. Wij nemen dan contact met u op over uw eventuele deelname.

De klankbordgroep komt 2 keer per jaar bij elkaar om samen met de gemeente te praten over wat er leeft onder de inwoners van Zuiderloo.

Onderhoud

Ontwikkelaars zijn tijdens de bouw en ongeveer een jaar na oplevering van de openbare ruimte verantwoordelijk voor het onderhoud. Nadat de openbare ruimte is overgedragen aan de gemeente, zorgt de gemeente voor onderhoud aan openbaar groen. Enook voor het onderhoud aan de openbare parkeerplaatsen.

Bewoners zijn zelf verantwoordelijk voor onderhoud van het eigen terrein. Voor welk onderhoud een bewoner verantwoordelijk is, is opgenomen in de koopovereenkomst die ontwikkelaars met de bewoners hebben gesloten. Ook zijn bewoners verantwoordelijk voor de hagen, greppels en parkeerplekken op eigen terrein.

Meer over

Naar het overzicht